Feliç 2021?

Toca dir … FELIÇ 2021 … feliç 2021?

Els meus millors desitjos no els guardo per un dia concret, per el dia que socialment toca recordar a les persones que t’importen (o no) que els tens presents i que els desitges felicitat. 

Necessitem realment posar intèrvals al temps?

Per què pensem que hi ha un salt quan arranquem el full de desembre del calendari? El que es segur es que com acabis l’any es com el comences, no hi ha cap discontinuitat en el temps entre el 31 de Desembre i l’1 de Gener, bo i això …. toca dir FELIÇ ANY NOU!

Buidant de sentit la frase de tant repetir-la el mateix dia.

Jo et desitjo cada dia que sigui millor que el passat, que disfrutis de cada minut, de cada segon, que no necessitis que sigui un dia especial aquell que et permeti ser feliç sinó que en cada moment puguis trobar una espurna de llum que ompli de colors el teu camí.

Camí a cops dur i a cops lleuger, sempre amb sombres a les vores, sempre amb color filtrant-se entre elles. Quan el pessimisme i el desencís només et deixi veure l’obscuritat, et desitjo de tot cor que trobis l’escletxa que et permet mirar mes enllà. 

Aquells dies en que el sol radiant ompli els teus ulls, recorda guardar la imatge per al dia ennuvolat i fret en que necessitis trobar escalfor. 

No importa si es 31 de desembre o 4 d’abril, el desitjo el millor cada dia, i ho saps, sense que calgui recordar-t’ho, m’importes i t’estimo i vull que gaudeixis de la vida cada dia.

2 comentarios:

  1. Moltes gràcies, Martika, jo també et desitjo el mateix, encara que no ho sé escriure tan bé, ets fantàstica, i ets de les persones que m importa i a qui trobo a faltar, fins aviat, un petó enorme, avui un dia molt lluminós a Calafell

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *