A través de l’Objectiu

Mirant com les imatges sorgien del no res en aquells papers blancs dins les cubetes amb olor a revelador, posant-me de puntetes per poder veure.
Tancada en aquella habitació fosca com una persona gran on el meu pare i el meu cosí feien màgia.
Vull capturar el que veuen els meus ulls, el que interpreta el meu cervell, vull mostrar el mon que estimo.

Mirando como las imagenes aparecían de la nada, en aquellos papeles blanos dentro de las cubetas con olor a revelador, de puntillas para poder ver.
Encerrada en aquel cuarto oscuro, como un adulto, donde mi padre y mi primo hacían mágia.
Quiero capturar lo que ven mis ojos, lo que interpreta mi cerebro, quireo mostrar el mundo que amo

<p> </p>
  • Flora

Petites, grans, en mig del bosc o en terres aparentment mortes, on cau una gota d'aigua i arriba un raig de sol trobaràs una flor. Blanques, grogues, vermelles, blaves, verdes o rosades, totes semblants, totes diferents.

Pequeñas, grandes, en medio del bosques o en tierras aparentemente muertas, donde cae una gota de agua y llega un rayo de sol encontrarás una flor. Blancas, amarillas, rojas, azules, verdes o rosadas, todas parecidas, todas distintas.

Observa la vida en el seu detall, com em va ensenyar el meu pare que em demanava que el sostingués pel cinturó mentre intentava fer una foto d'una minúscula flor penjada en una rocalla.
Observa la vida en su detalle, como me enseñó mi padre mientras me pedía que lo aguantara por el cinturón mientras intentaba fotografiar una minúscula flor colgando en un roquedal.

Los comentarios están cerrados.